Интернет издање - вести се дневно ажурирају
  • Вучић са високим званицама у Вили "Мир"
  • Брисел је предуго толерисао Приштину
  • Вече НИЈП „Панорама-Јединство“ у Грачаници
  • У Косовској Митровици обележава се 19 година од првог масовног киднаповања срба на КиМ

Прочитајте наше
штампано издање

...c
...c
...c
Штампа

Ђурић сутра отвара манифестацију „Београд у сусрет Видовдану“

.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић отвориће сутра 24. јуна, у Задужбини Илије Коларца манифестацију „Београд у сусрет Видовдану“, коју организује Покрет за Косово и Метохију у Србији.
Након поздравног говора директора Марка Ђурића, биће одржан концерт „Песмом и игром кроз Косово и Метохију“ а почетак манифестације заказан је за 20 часова, наведено је у саопштењу.

Штампа

Вучић: Мирно решавање проблема приоритет

.

Председник Србије Александар Вучић и његов словеначки колега Борут Пахор оценили су у Београду да сви проблеми треба да се решавају мирним путем, уз међусобно разумевање и сарадњу различитих страна.
Вучић је, у заједничком обраћању након разговора са Пахором, казао да су перспективе у региону такве да један проблем сустиже други и да, када немамо политичке проблеме, имамо економске, попут "Агрокора" и да, како је додао, ако имамо економске, као да нису довољни, стижу и политички.

Штампа

Вучић започео билатералне активности

.

Председник Србије Александар Вучић разговара у Вили Мир са потпредседником Сталног комитета Свекинеског народног конгреса НР Кине Ђијем Бингсјуеном.
Низ билатералних сусрета са представницима шефова држава и влада, који присуствују свечаности поводом инаугурације председника Србије, Александар Вучић је започео јутрос са потпредседником Владе Руске Федерације Дмитријем Рогозином.

Штампа

Вучић са високим званицама у Вили "Мир"

.

Председник Србије Александар Вучић одржава низ билатералних састанака са представницима бројних држава и организација у Вили "Мир".
Александар Вучић билатералне сусрете започиње у девет часова са потпредседником Руске Федерације Дмитријем Рогозином, након чега ће се састати са потпредседником Сталног комитета Свекинеског народног конгреса НР Кине Ђи Бингсјуеном.

Штампа

Песмом и игром кроз Косово и Метохију

.

Покрет за КиМ у Србији организује програм на Коларцу – У сусрет Видовдану
                    
Покрет за Косово и Метохију у Србији на челу са др Милосавом Стојановићем, организује програм – У сусрет Видовдану „Песмом и игром кроз Косово и Метохију“ који ће се одржати у Коларчевој  задужбини у суботу 24. јуна са почетком у 20 сати. Улаз је бесплатан и очекује се велико број посетилаца, државних функционера и амбасадора земаља које нису признале Косово.  
Штампа

Влада са два нова министарства, екологије и европских интеграција

.

Влада Ане Брнабић, за коју је обезбеђења већина, имаће два нова министарства - за екологију и за европске интеграције, потврђено је РТС-у у врху СНС-а.
Кроз Министарство за европске интеграције биће обједињене све већ постојеће структуре које се баве европским интеграцијама наше земље - канцеларија за европске интеграције, преговарачки тим, кабинет министра без портфеља...
Штампа

Деца са Косова и Метохије посетила Владу Српске

.

Химна домаћина у извођењу госта, смех и игра, атмосфера зрачи јединство. Малишани са Косова и Метохије, њих 550 у Владу Српске унели су несвакидашњу атмосферу.
У Републици Српској гости су од 17. до 24. јуна смештени у 13 градова Српске а ту су у оквиру пројекта Спојимо децу Косова и Метохије и Републике Српске. 

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија