Интернет издање - вести се дневно ажурирају

ДРУШТВО

Штампа

Дачић: Биће још повлачења признања Косова, Пацоли писао председнику Палауа

У понедељак ће представник једне државе саопштити у Београду да та земља повлачи признање Косова, каже шеф српске дипломатије Ивица Дачић, који није хтео да потврди информацију да је у питању Република Палау. Москва неће бити неми посматрач у дијалогу Београда и Приштине, истиче Дачић.
Штампа

Дрецун: Независност Косова бесперспективна

Председник Одбора за КиМ Скупштине Србије Милован Дрецун каже за РТС да се показало да је једнострано проглашена независност Косова бесперспективна. У Приштини треба да прихвате да је Србија своју позицију ојачала, каже Дрецун.
Штампа

Дрецун: Путин послао поруку да Србија има силу заштитницу

Порука руског председника Владимира Путина да ће Русија подржати договор између Београда и Приштине ако он буде у складу са Резолуцијом 1244 је порука мира, оценио је данас председник Скупштинског одбора за КиМ Милован Дрецун.
Штампа

"Србија посвећена евроинтеграцијама, Косово најважније политичко питање"

Премијерка Ана Брнабић рекла је да Србија остаје посвећана еворпским интеграцијама, без обзира на изазове који чекају Европску унију у 2019. години, попут Брегзита и избора за ЕП. Она је истакла да ће Србија наставити да ради на реформама. Европске интеграције подржава 55 одсто грађана Србије, рекла је министарка Јадранка Јоксимовић.
Штампа

Вучић захвалио Путину и грађанима Србије

Сарадња са Русијом у енергетици од пресудног значаја, рекао је Вучић у обраћању јавности и истакао значај споразума постигнутих током јучерашње посете Владимира Путина. За ову годину најављује седам нових хеликоптера из Русије и поручује да ће одбрамбена моћ Србије до половине 2020. године бити додатно увећана. Наводи да је Путин поновио свој став о Косову, као и да нису разговарали о формату дијалога са Приштином. Директан пренос на Првом програму РТС-а.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија