Интернет издање - вести се дневно ажурирају

ПАНОРАМА

Штампа

Слаб учинак, јавност незадовољна

Мисији Еулекс је престао мандат, 14. јуна 2018. године, што значи да у правосудном систему Косова више неће бити Еулексових судија и тужилаца. Од 14. децембра 2018. године  Еулекс престаје водити истраге и доносити пресуде. Обећања Европске мисије владавине права на Косову, Еулекса, на свом доласку овде,  да ће ловити „крупну рибу” нису остварена. Европска мисија владавине права (Еулекс), након десет година, напушта Косово с различитим оценама њене ефикасности.
Штампа

Нов пут у Батусу

Општина Грачаница
 
Председник општине Грачаница отворио је у Батусу локални пут који ће мештанима овог села олакшати саобраћајну комуникацију са шест осталих средина на територији општине Грачаница.
Поповић је том приликом рекао да ће општина наставити са инфраструктурним улагањима како би својим мештанима живот учинила бољим. Нови пут мештанима Батуса олакшаће и кратити пут до Угљара до којег су до сада стизали преко Лепине и Преоца а у коме се налазе виталне институције за њихов живот попут Дома здравља, школе и обданишта.
Штампа

Рафтинг – стаза најбоља у Србији

Рафтинг – авнтура, сплаварење на Ибру у Зубином Потоку
                    
Очекује се, да ова рафтинг авантура, окупи бројне заљубљенике спорта на води
Општина Зубин Поток позива на јединствен догађај овог поднебља, рафтинг -  авантуру, сплаварење, које ће се одржати у Зубином Потоку од 22. до 24. јуна ове године.
Штампа

Учествују ресторани, удружења, појединци

Такмичење Златни котлић Колашина у Зубином Потоку
              
Општина Зубин Поток, у сарадњи са Канцеларијом за Косово и Метохију, организује такмичење Златни котлић Колашина.
Такмичење ће се одржати у непосредној близини рафтинг стазе и Спортско - рекреативног Центра ,,Мокра Гора“ у суботу, 23. јуна ове године са почетком у 9.оо часова.