Интернет издање - вести се дневно ажурирају
Штампа

Подршка Тениског савеза Србије

Постављено СПОРТ

Тениски камп у Грачаници
 
На тродневном тениском кампу који је под слоганом ''Тенис не можеш да играш сам – придружи нам се'' одржан у Грачаници, учествовало је више од 35 малишана из различитих заједница са подручја ове локалне самоуправе. Према речима Предрага Ристића, тренера и директора ТК ''Винер'' из Грачанице камп је имао две развојне компоненте. Прва је била усресређена на оснаживање особља и чланова поменутог  тениског клуба, док је друга компонената била усмерена на интеграцију мањинских заједница у активности тениског клуба из Грачанице.
Штампа

Кренуле спортске активности

Постављено СПОРТ

  Фестивал спорта основних школа 2017 одржан у Зубином Потоку
                    
У организацији СРЦ Мокра Гора, а уз помоћ општине Зубин Поток и Канцеларије за Косово и Метохију, у Зубином Потоку је одржан Фестивал спорта основних школа за 2017 годину.
Првог дана одржани су показни тренинзи за фудбал, одбојку, кошарку и атлетику, док су другог дана деца имала прилику да се такмиче у истим спортовима и да најбољи добију и медаље. 
Тренери, учитељи, родитељи и навијачи с правом очекују да ће учесници овог фестивала бити успешни спортисти и једног дана представљати општину Зубин Поток и у свету.
Легенда:         С.Ђ
 
Штампа

Са успехом дошле и бриге

Постављено СПОРТ

У окружној лиги централног Косова ФК”Полет” из Лапљег Села освојио је прво место. Да би прешли у виши ранг такмичења потребно је било да победе тим из Коретишта а потом и екипу из Великог Трновца. Уочи ових утакмица такмичење у такозваној Нишкој фудбалској зони чинило се као сан. Међутим, фудбалери ФК „Полет” су одиграли одличне три утакмице, остварили три победе и потврдили да је све могуће када у човеку постоји јака жеља и воља. Прво смо у две утакмице победили екипу из Коретишта, на свом и њиховом терену, а потом у Нишу и фудбалере Великог Трновца.

Штампа

Црвено-бело поподне

Постављено СПОРТ

Црвена звезда трећу годину заредом гост Грачанице

Фудбалери Црвене звезде посетили су Грачаницу трећу годину заредом и одиграли утакмицу са фудбалерима домаће екипе. Утакмица је била  хуманитарног карактера а одиграна је у спортском коплексу "Драган Џајић". Сав прилог од продатих улазница намењен је Гинеколошко - акушерској клиници у Грачаници.

Штампа

Сребро за момка из Грачанице

Постављено СПОРТ

На светском првенству у кик боксу које се прошлог викенда одржало у Инзбруку у Аустрији, млади Никола Ковачевић из Грачанице освојио је сребрну медаљу. У борби за финале Никола је са 3:0, у категорији до 91 килограма, победио аустријанца Карла Еласа. У финалу је поражен од Мађара Томаса Бароша. Поводом сјајног успеха младог спортисте са Косова и Метохије у Лапљем Селу је одржана конференција за штампу на којој је Никола рекао да је презадовољан оствареним резултатом. - Ово је један корак више у мојој каријери. 

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија