Интернет издање - вести се дневно ажурирају
Штампа

Црвено-бело поподне

Постављено СПОРТ

Црвена звезда трећу годину заредом гост Грачанице

Фудбалери Црвене звезде посетили су Грачаницу трећу годину заредом и одиграли утакмицу са фудбалерима домаће екипе. Утакмица је била  хуманитарног карактера а одиграна је у спортском коплексу "Драган Џајић". Сав прилог од продатих улазница намењен је Гинеколошко - акушерској клиници у Грачаници.

Штампа

Сребро за момка из Грачанице

Постављено СПОРТ

На светском првенству у кик боксу које се прошлог викенда одржало у Инзбруку у Аустрији, млади Никола Ковачевић из Грачанице освојио је сребрну медаљу. У борби за финале Никола је са 3:0, у категорији до 91 килограма, победио аустријанца Карла Еласа. У финалу је поражен од Мађара Томаса Бароша. Поводом сјајног успеха младог спортисте са Косова и Метохије у Лапљем Селу је одржана конференција за штампу на којој је Никола рекао да је презадовољан оствареним резултатом. - Ово је један корак више у мојој каријери. 
Штампа

Косовски витез спортског духа

Постављено СПОРТ

Успех Вука Ђорђевића у  првој кошаркашкој лиги Словачке
 
Бивши кошаркаш КК „Копаоник“ из Лепосавића, Вук Ђорђевић (25), који је прве кораке научио код тренера Владице Раденковића, постигао је  ове године изванредан успех у првој кошаркашкој лиги Словачке.
У првој финалној  утакмици Алпе-Адриа купа  Вук Ђорђевић   је за 27 минута постигао 16 поена, уз четири скока и три асистенције и одлучујуће допринео победи  97:72   свог МБК Комарна против словеначког Хелиоса из Домжала, прошлогодишњег шамиона у овом такмичењу. У реваншу  Ђорђевић је постигао 10 поена и имао пет скокова и тако је Комарно, иако је изгубило утакмицу са 67:63 освојило  Алпе-Адриа куп и покорило средњу Европу.
Штампа

Школски спорт приоритет

Постављено СПОРТ

Међуокружно  такмичење у одбојци у Лепосавићу
 
 

По први пут након 1999-е године у хали спортова у Лепосавићу одржано је такмичење ученика основних и средњих школа косовскомитровачког и косовског округа.
Лепосавић,10.март-Лепосавић је окупио ученике спортисте из четири основне и четири средње школе косовскомитровачког и косовског округа на такмичењу у одбојци.Утакмице су одржане у хали спортова,а победници са овог такмичења наступају на републичком такмичењу крајем марта у Караташу.
Штампа

Давор Штефанек посетио децу са Косова и Метохије

Постављено СПОРТ

У оквиру акције “Деци Космета са осмехом, заједно у школским клупама” Суботица 2016. коју реализује “Дечја радост”Гњилане у сарадњи са суботичким основним школама “Соња Маринковид” и “Јован Јовановид Змај” деца домаћини и њихови гости са Косова и Метохије су данас обишли ергелу Келебија.
Посебно задовољство за све било је дружење са нашим прослављеним олимпијцем, освајачем златне медаље на Олимпијским играма у Рију, Давором Штефанеком.
Давор је у срдачном разговору деци пожелео леп боравак у Суботици,много успеха у текудој школској години
а затим се са свима фотографисао за успомену са децом са Косова.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија