Интернет издање - вести се дневно ажурирају

ДРУШТВО

Штампа

Вучић и Путин у Кремљу: Односи две земље ће се развијати у пријатељском духу

Председник Руске Федерације Владимир Путин истакао је да су, захваљујући заједничким напорима, Србија и Русија побољшале ситуацију у трговини. Премијер Србије Александар Вучић каже да је уверен да ће бити могуће увећати трговинску размену и побољшати економске односе две земље.
Путин је у кратком обраћању, пре него што су разговори настављени иза затворених врата, истакао да се нада да ће се односи две земље развијати позитивно и у духу пријатељства, као и до сада.
Штампа

Повратак тринаест српских породица у село Љубожда

У село Љубожда код Истока вратило се тринаест српских породица. Министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић захвалио општини Исток која је изразила спремност да пружи сву потребну подршку како би што пре решили бирократске процедуре.
Штампа

Ракић: Конкурс за 220 нових радних места

Градоначелник Косовске Митровице Горан Ракић најавио је да ће у наредном периоду општина Митровица учинити све што може да се запосли што висе лица и на тај начин значајно смањи проблем незапослености.Ових дана треба да се распише конкурс за пријем 220 младих људи.
Штампа

Однос Русије према Србији непромењен

Председник Републике Србије Томислав Николић састао се са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином. 
 
Председник Николић је констатовао да је пријатељство два народа и две државе интензивно и искрено, али да економски односи не прате такав тренд. Иако се Русија налази на трећем месту економских партнера Србије, то није довољно и потребно је наћи нове механизме сарадње, подвукао је председник Србије.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија