Интернет издање - вести се дневно ажурирају
Штампа

Ђурић: Србија ће наставити да помаже свом народу на КиМ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић примио је данас групу студената Факултета политичких наука Универзитета у Београду, које је упознао са радом и надлежностима Канцеларије, као и функционисањем институционалног система Републике Србије у јужној покрајини.
Ђурић је том приликом истакао да ће држава Србија по сваку цену очувати своје институције на Косову и Метохији и наставити да финансијски помаже српском народу у покрајини, чији опстанак у великој мери зависи од те врсте помоћи, наведено је у саопштењу.
Студенти су у отвореном разговору од директора Канцеларије за Косово и Метохију добили информације о дијалогу Београда и Приштине, и увид у начине на који Приштина опструира спровођење споразума важних са српски народ у покрајини.
Изразивши задовољство због чињенице да млади академци у централној Србији показују велико интересовање за политику Србије и положај српског народа, Ђурић је објаснио да је веома важно да што већи број људи у централној Србији буде детаљно упознат са политичким дешавањима у покрајини.
 
Ђурић је позвао студенте Факултета политичких наука да посете Косово и Метохију, понудивши им сву потребну логистичку и другу подршку Канцеларије за КиМ.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија