Интернет издање - вести се дневно ажурирају
Штампа

Марокански краљ честитао Вучићу изборну победу

Премијер Александар Вучић примио је амбасадора Краљевине Мароко Мухамеда Амина Белхажа, који му је, уз личне честитке за победу на председничким изборима, уручио и честитку мароканског краља Мухамеда ВИ.
У честитки краљ Мухамед ВИ, уз жеље за успех на новој дужности, истиче опредељеност да две земље јачају сарадњу у свим областима од заједничког интереса, а у корист народа Србије и Марока.


Премијер Вучић и амбасадор Белхаж су се сагласили да је овогодишње обележавање шездесетогодишњице успостављања дипломатских односа прилика да две земље надограде добре политичке односе већом привредном сарадњом.

Двојица саговорника су, како је саопштено из Владе Србије, изразила очекивање да ће између Србије и Марока бити установљена боља размена информација, организован међусобни наступ на тржишту и повезивање одговарајућих асоцијација привредника.

Премијер Вучић захвалио је амбасадору Белхажу на чврстом ставу Марока о непризнавању једнострано проглашене независности Косова, који је дошао до изражаја и приликом гласања против пријема Косова у Унеско.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија