Интернет издање - вести се дневно ажурирају
Штампа

Српска листа пријавила учешће на ванредним изборима

У присуству свих кандидата за посланике у косовској скупштини, Српска листа пријавила је Централној изборној комисији своје учешће на ванредним парламентарним изборима заказаним за 11. јун. Листу са 20 кандидата предводи председник Славко Симић, који је рекао да Српска листа представља највећу и најјачу српску политичку организацију на Косову и Метохији. Она својим будућим деловањем жели да спречи да се против српског народа говори језиком мржње и уцена.
-Зато смо и предложили листу кандидата који су храбри, одлучни и који желе да заштите српски национални интерес на Косову и Метохији. Кандидати наше партије су људи са кредибилитетом који ће градити партнерски однос са инстутуцијама у Приштини, покренути процес формирања Заједнице српских општина и многе друге процесе који су у застоју, рекао је Симић.
 
Говорећи о раду Централне изборне комисије, Симић је рекао да има доста техничких проблема у процесу који ово тело спроводи.Зато смо и предложили дати Српске листе за посланик Рок за пријаву странака, удружења и независних кандидата за учешће на изборима истиче вечерас у поноћ.
 
За 10 посланика у косовској скупштини очекује се пријава најмање пет српских странака.
 
М.Ч.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија