Интернет издање - вести се дневно ажурирају
Штампа

Српска листа захвална Путиновој Јединственој Русији на подршци

Председник Српске листе Горан Ракић и директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић састаће се сутра, 14. септембра, у Москви са високом делегацијом владајуће руске партије Јединствене Русије и том приликом, између осталог, разговарати о предстојећим локаним изборима на КиМ. Српска листа је захвална на подршци коју добија од Путинове Јединствене Русије, изјавио је Ракић уочи сутрашњег састанка.


Ракић је додао да ће руским колегама пренети захвалност Срба на Косову и Метохији због свега што су Руска Федерација и партија председника Владимира Путина до сада учиниле у међународној арени по питању Косова и Метохије.

Он је истакао да Српска листа очекује да ће током предстојећих контаката у Москви добити недвосмислену подршку Јединствене Русије за наставак борбе за интересе српског народа и државе на Косову и Метохији, коју је добила и уочи прошлих парламентарних избора у покрајини.

Предстојећим састанком биће још једном потврђено нераскидиво пријатељство које повезује српски и руски народ и непоколебљива заинтересованост Руске Федерације за положај Срба на Косову и Метохији, закључио је председник Српске листе.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија