Интернет издање - вести се дневно ажурирају
Штампа

Вучић и Иванић о билатералним односима и ситуацији у региону

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са чланом Председништва Босне и Херцеговине из Републике Српске Младеном Иванићем, са којим је разговарао о билатералним односима и ситуацији у региону. Председник Вучић је истакао потребу јачања политичких односа и економске сарадње Србије и БиХ, у духу добросуседства и интереса како грађана Србије, тако и сва три конститутивна народа у Босни и Херцеговини – Срба, Бошњака и Хрвата, а нарочито српског народа у Републици Српској, наводи се у саопштењу Прес службе преедседника Србије.
 
 
Разматрајући регионалну ситуацију, председник Вучић је члана Председништва Иванића упознао са стањем дијалога Београда и Приштине, истакавши потребу постизања истинског компромиса, који би гарантовао трајну стабилност и економски напредак.
 
 
 
Двојица саговорника су разговарали и о конкретним мерама за реализацију заједничких инфраструктурних и других пројеката, који би допринели бољем повезивању људи, бржем протоку робе и квалитетнијој економској сарадњи.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија