Интернет издање - архива
Штампа

Ђурић: Поносан сам на Србе са КиМ, нема одустајања

Директор Канцеларије за Косово и Меотхију Марко Ђурић поручио је данас окупљенима на Техничком факултету у Косовској Митровици да се поноси издржљивошћу и храброшћу Срба на Косову и Метохији. "Данас сам дошао да вам кажем да се поносим вашом издржљивошћу и храброшћу да поднесете кампању лажи, да се захвалим представницима Српске листе и народу који је препознао и шватио значај уједињења око политике Београда и државе Србије, јединствена заједничка политика државе Србије.
„Успели смо да у тешком и неизвесном времену у руке држави Србији ставимо најснажнији адут – слогу српског народа и политичких представника на Косову и Метохији“, рекао је Ђурић.
 
„Проблема и изазова који су пред нама је прегршт. Нећу говорити о онима који имају исти став као Соња Бисерко, Наташа Кандић, па и Рамуш Харадинај и Хашим Тачи. Ваљда су они „већи Срби“ од вас који се борите да на северу али и у сваком српском месту на Косову и Метохији нешто за Србе издејствујете“, истакао је он и додао да „нећемо им дозволити да остваре оно на чему раде и да нас та политика неће победи“.
 
 
 
Ђурић је рекао и да су добили налог од председнка Вучића који се, како је нагласио даноноћно бави питањем Косова и Метохије, да до краја године реализују сви започети пројекти и да се кроз разговор са градоначелницима и председницима општина и привремених органа види шта је то што се средствима из буџета Владе Републике Србије може урадити.
 
 
 
„Желим да поручим сваком Србину на КиМ да имате нашу реч да , шта год да буде било у наредном периоду, имаћете само више и новца и безбедности и  подршке и више Србије на КиМ“, истакао  је Ђурић.
 
 
 
Ђурић је поручио да нема одустајања  и да је сваки дан на КиМ једна победа.
 
 
 
„ Никада нећемо одустати. Ми смо овде свој на своме. На државу можете да рачунате 110 одсто“, закључио је Ђурић

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија