Интернет издање - архива
Штампа

Вулин: Харадинај у Србији има бројне савезнике, Вучић само народ

Министар одбране Александар Вулин рекао је данас да Рамуш Харадинај има савезнике у политичарима у Србији који су за независно Косово, док председник Србије Александар Вучић има само народ. "Харадинаја нико од политичара из Србије који су за целовито и независно Косово није напао. Харадинај у Србији има бројне гласне савезнике, Вучић само народ", каже Вулин у изјави достављеној данас Тањугу. Како каже, против заустављања ширења велике Албаније огласили су се бројни политичари у Србији.
 
 
"Од Саве Јањића који, док га Кфор чува од насиља Албанаца, претњу види у борби Вучића, па преко Наташе Кандић и Соње Бисерко, разних невладиних организација и аналитичара који о Космету знају само оно šто им је речено када примају донације. Сви су забринути шта би разграничење значило за независно Косово али нису ни мало забринути због најаве да це Косово и Албанија имати једног председника или да неће имати међусобну границу", каже Вулин.
 
 
 
Јавио се и Јеремић уплашен да би Србија најзад могла престати са поразима и учврстити своју државу, а подршку им је свима дао Харадинај претећи ратом, закључио је он.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија