Интернет издање - архива
Штампа

СЛ: Срби на КиМ убедљиво поверење поклонили Вучићу и Српској листи

Српска листа саопштила је да лидери Савеза за Србију и њихови сателити свакога дана се изрицањем хиљада лажи надају да ће преварити српски народ на Косову и Метохији и сакрити од њега своја недела, али нико овде нема амнезију нити је застрашен великом силом Славише Ристића и његових покровитеља.
“Након дебакла протеста опозиције, које су покушали као кукавичје јаје да подметну Србима на Косову и Метохији, на којима је за девет дана укупно било мање од 80 учесника, Славиша Ристић је спровео оно што се у психологији назива пресликавање -  све атрибуте своје и владавине Марка Јакшића покушао је да припише Српкој листи и председнику Александру Вучићу. При том је, свесно заборавио да помене како је на један од највећих српских празника, Видовдан, прошле године претио председнику Вучићу да ће проћи као убијени премијер Ђинђић”, наводи се у саопштењу.
 
Српска листа подсећа да су управо за време Ристићеве владавине паљени аутомобили “непослушних” Срба, и управо су Ристић и Јакшић терали Србе на протесте на којима су туђа деца рањавана, остајала без руку, ногу и очију, док су они глумили велике лидере и стратеге.
 
“Уосталом, Ристић је, пре него што је одлучио да се понаша као самопроглашени лидер Срба са Косова и Метохије, требало да својим комшијама и сународницима објасни откуд он заједно са члановима Локалног фронта који по Србији говоре о албанским жртвама, притом заборављајући да помену иједну српску”, каже се у саопштењу.
 
“Срби на Косову и Метохији никада више неће дозволити да их злостављају и застрашују мали тирани попут Славише Ристића, а убедљиво поверење поклонили су Српској листи и председнику Александру Вучићу, не зато што се плаше, већ управо да се владавина бахатости и лоповлука из Ристићевог времена више никад не би поновила”, поручује Српска листа.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија