Интернет издање - вести се дневно ажурирају

ПАНОРАМА

Штампа

Дугорочно решење водоснабдевања

Грачаница добија нови водовод
 
У Општини Грачаница потписан је уговор о сарадњи између аустријске компаније ''Остап'' и ове локалне самоуправе на основу кога би до краја године требало да се почне са изградњом потпуно новог водовода и дистрибутивне мреже.  Водоводна мрежа ће бити дужине 22 км, а поставиће се нови резервоар, пумпна станица и нови водомери.
Штампа

Да се не заборави

Срби у Гњилану прославили Спасовдан
 
Преостали Срби у Гњилану, којих има око педесеторо као и неколико десетина њихових сународника који су дошли из околних села прославили су традицинално Спасовдан, велики православни празник, који се у овом граду светкује вековима. У јутарњим сатима парох први Гњилански, свештеник Раде служио је пригодну литургију у храму Светог Николе. Након тога учесници литургије су у црквеном дворишту светковали празник уз трубаче, који су дошли из Врања.
Штампа

Привремени орган ради у старој згради,а градоначелнику су заузете просторије

Неразјашњена ситуација између Привременог органа и служби и градоначелника у косовском систему у општини Лепосавић се наставља
 
Цео случај,који траје већ данима и којем се не види скоро разрешење поклопио се разрешењем Драгана Јаблановића градоначелника Лепосавића са места директора Центра за социјални рад и то у време предизборне кампање за парламентарне изборе на Косову и Метохији.
Штампа

Дружење и блискост за незаборав

Матуранати 1963-1967 Гимназије Иво Лола Рибар у Приштини   прославили 50 година матуре у „Скадарлији“
                         
Око 40 бивших матураната окупило се у ресторану „Има дана“ у боемској четврти „Скадарлија“ у Београду где су уживајући у дружењу, уз музику и песму евоцирали успомене из гимназијских дана
Штампа

Негујте здраве навике имаћете испуњен живот

Проглашена најбоља спортисткиња у Средњо школи ‘’Никола Тесла’’ у Леосавићу
 
Пред крај школске године време за сабирање утисака,оцењивање И праглашавања најбољих по резултатима у свим областима.Спортисткиња генерације  у овој школи је ученица Невена Вукадиновић.
Лепосавић,23.маја-Пракса је да се сваке године прогласе најбољи ученик И најбољи спортиста у Средњој школи ‘’Никола Тесла ‘’у Лепосавићу.Ове године титулу  најбоље  спортисткиње понела је ученица четвртог разреда Гимназије природно математичког смера Невена Вукадиновић.Објашњавајући како је стигла до ове ласкаве титуле,Вукадиновићева каже да је од малих ногу волела спортске активности И са сестром близњакињом највише времена проводила је на спортским теренима.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија