Интернет издање - архива
Штампа

Нова медицинска опрема Дому здравља у Угљару

Општина Грачаница
 
Одељење за здравство општине Грачаница донирало је вредну медицинску опрему здравственој установи у Угљару у виду  најсавременијег  дијагностичког апарата за офталмологију, оториноларингологију и интерну медицину.
Опрему су уручили представници Одељења за здравство општине Грачаница, и према речима директора Александра Поповића то одељење у континуитету помаже здравствене институције на територији локалне самоуправе.
-Стално радимо на томе да здравствене услуге буду из дана у дан боље, да дијагностика и лечење буду ефикаснији. У сталној смо комуникацији са директорима здравствених установа, као и лекарима, како би заједнички решили проблеме који се јављају када је здравство у питању, рекао је Поповић.
Представници  Дома здравља у Угљару захвалили су се општини Грачаница на урученој донацији и подсетили да то није прва помоћ која је из ове локалне самоуправе стигла. Једна од већих донација, између осталог, је и ултразвучни апарат. Према њиховим речима опрема ће бити од велике користи пацијентима.
М.Ч.
 

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија