Интернет издање - вести се дневно ажурирају
Штампа

Школски спорт приоритет

Међуокружно  такмичење у одбојци у Лепосавићу
 
 

По први пут након 1999-е године у хали спортова у Лепосавићу одржано је такмичење ученика основних и средњих школа косовскомитровачког и косовског округа.
Лепосавић,10.март-Лепосавић је окупио ученике спортисте из четири основне и четири средње школе косовскомитровачког и косовског округа на такмичењу у одбојци.Утакмице су одржане у хали спортова,а победници са овог такмичења наступају на републичком такмичењу крајем марта у Караташу.
Штампа

Давор Штефанек посетио децу са Косова и Метохије

У оквиру акције “Деци Космета са осмехом, заједно у школским клупама” Суботица 2016. коју реализује “Дечја радост”Гњилане у сарадњи са суботичким основним школама “Соња Маринковид” и “Јован Јовановид Змај” деца домаћини и њихови гости са Косова и Метохије су данас обишли ергелу Келебија.
Посебно задовољство за све било је дружење са нашим прослављеним олимпијцем, освајачем златне медаље на Олимпијским играма у Рију, Давором Штефанеком.
Давор је у срдачном разговору деци пожелео леп боравак у Суботици,много успеха у текудој школској години
а затим се са свима фотографисао за успомену са децом са Косова.
Штампа

Богато окићени

Спортски амбасадори Србије на најбољи могући начин представили су своју државу и нацији донели прегршт радости и ужива ња. Богато су се окитили за своје успехе. Медаље свих боја око врата понели су у појединачној и екипној конкуренцији. Једни су померали  границе националног рекорда,  други су освајали и више од очекиваног, неко је био на свом нивоу а неко је неочекивано подбацио. Али, то је и логично кад су и победе и порази саставни део сваког такмиче ња. А овако је то почело. 
Штампа

Свечано отворене Олимпијске игре у Рију

Извор:Тањуг
 
Летње Олимпијске игре, прве на тлу Јужне Америке, а укупно 31. по реду, отворене су рано јутрос свечаном церемонијом на чувеној "Маракани" у Рио де Жанеиру.
Спектаклу, који је трајало скоро четири сата и одушевио све широм планет, упркос томе што није био грандиозан као у Лондону и Пекингу, присуствовао је и председник Србије Томислав Николић.
Штампа

Новак Ђоковић шампион Ролан Гароса

Први тенисер света Новак Ђоковић освојио је прву титулу на Ролан Гаросу у каријери, пошто је данас у финалу савладао Британца Ендија Мареја са 3:6, 6:1, 6:2, 6:4.
Ђоковићу се посрећило да из четвртог финала у Паризу дође до јединог грен слема који му је недостајао, а укупно 12.
Уједно, постао је тек други тенисер који је у истом тренутку владао са сва четири највреднија пехара (после Дона Баџа и Рода Лејвера) и уједно тек осми који је сакупио све грен слемове.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија