Интернет издање - архива
Штампа

Победила Србија !

На утакмици Шеснаестине финала  купа Србије  у Косовској Митровици ''Трепча'' – '' Војводина'' ( 0  :  1)

На утакмици Шеснаестине финала  фудбалског  купа Србије,  на стадиону у Житковцу код Звечана на северу Косова и Метохије , између ФК ''Трепча'' из Косовске Митровице и премијерлигаша Србије из Новог Сада ''Војводине'', победила је  Србија.

Пре свега, навијачи  ФК ''Војводина''  својим доласком, заједно са клубом показали су на делу да је Косово и Метохија била и остала саставни део Србије.  То је било можда и важније од резултата, и даљег проласка  и такмичења '' Војводине'' у овом купу. '' Војводина'' је победила са 1 : 0,  али је важније од свега тога било навијање навијача  овог клуба за '' Косово је срце Србије''  и што је домаћа публике непрекидно аплаузима  ту истину поздрављала.
 Доношење лопте  косовскомитровичких параглајдериста на терен, бесплатно посматрање утакмице и права спортска борба на терену,  уз стално потенцирање да је Косово Србија, доказали су колико је овај спорстски догађакј за Србе на Косову и Метохији, био и више од спорстког догађаја. Фоторепортажа је најбољи сведок томе.
 

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија