Интернет издање - архива
Штампа

Стојановић захвалио Звезди: Донели сте осмех нашој деци

Потпредседник покрајинске владе Бранимир Стојановић захвалио се данас Црвеној звезди на гостовању и поручио да долазак шампиона Србије доноси велику радост и срећу грађанима Грачанице.
"Много нам значи долазак Црвене звезде. Донели сте осмех свим грађанима, а посебно деци у Грачаници, која ће месецима препричавати овај догађај. Мир налазимо у нашој кући у манастиру, а исто то желимо и фудбалерима Црвене звезде у својим изазовима", рекао је Стојановић на свечаном ручку у манастиру Грачаница.
Црвено-беле је у манастиру Грачаница дочекао Отац Иларион, као и неколико стотина навијача који су овацијама и песмом поздравили своје љубимце испред српске светковине.
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић изразио је жељу да долазак у Грачаницу прерасте у традицију и да се виђају бар једном годишње.
 
"Увек је прелеп осећај доћи на Космет и посетити светињу каква је Грачаница. Трудићемо се сваке године дођемо у Грачаницу и покажемо да Црвена звезда и Србија брину о свом народу. Звезда јесте Србија", навео је Терзић.
 
Он је истакао да му је посебно драго што ће сав приход утакмице ићи за Рашко-призренску епархију.
 
"Циљ је да се купује земља и чува имовина", закључио је Терзић.
 
Пријатељска утакмица између Грачанице и Црвене звезде игра се данас од 16 сати.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија