Интернет издање - вести се дневно ажурирају
Штампа

Победница Тијана Станковић из Штрпца

Постављено Локалне вести са КиМ

Одржани педесет први Акорди Лешка- Први глас ибарске долине
 
Музичка манифестација која негује изворни народни мелос и чува од заборава старе српске песме ,а чији је први покровитељ пре педесет и једну годину било управо ''Јединство '' из Приштине, одржана је у Лешку, месту на крајњем северу Косова и Метохије , где је пре више од пола века и почела.
Штампа

Донета одлука о уклањању монтажних објеката

Постављено Локалне вести са КиМ

Седма седница Скупштине општине Лепосавић
 
Разматран је и усвојен извештај о извршењу буџета Општине за прво полугође ове године, извештај градоначелника о економско-финансијској ситуацији и инвестиционом планирању, као и низ других одлука. Међу њима, накнадно уврштена, усвојена је одлука о уклањању монтажних објеката, од којх и су многи постављени привремено, а радили од 1999-е године до сада.
Штампа

Радови из више научних области

Постављено Локалне вести са КиМ

Објављена четрдесет четврта свеска’’ Баштине’’ у издању Интитута за српску културу Приштина- Лепосавић
 
Часопис ‘’Баштина’’ излази два пута годишње И објављује научне радове, грђу И приказе из свих области друштвених и хуманистичких наука.
Штампа

Помоћ у евиденцији чланства и капацитета меда и пчелињих производа

Постављено Локалне вести са КиМ

Удружењу пчелара из Лепосавића Ибаски цвеt уручена нова канцеларијска опрема
 
Удружењу пчелара Ибарски цвет уручена значајна помоћ из Економског програма Владе Немачке и то ће у техничком смислу значајно побољшати рад овог Удружења.
Штампа

Пријављене екипе од Грачанице до Баљевца на Ибру

Постављено Локалне вести са КиМ

У току је Турнир у малом фудбалу у Сочаници
 
Најстарија спортска манифестација у општини Лепосавић, Турнир у малом фудбалу одржава се током јула и августа месеца у Сочаници, Лепосавићу и Лешку, а тренутно су надметања у најважнијој споредној ствари на свету у Сочаници.
Лепосавић, 6. Јула- У сениорској конкуренцији пријављено је шеснаест екипа, а у млађим категоријама седам фудбалских екипа. Такмичења се одржавају на терену Основне школе ''Вука Караџић'' у Сочаници, сваке вечери до половине јула, када се такмичења селе у Лепосавић уз пријаву и нових екипа.