Интернет издање - вести се дневно ажурирају
Штампа

Најбоље одбојкашице

Постављено Локалне вести са КиМ

Женски одбојкашки клуб "Лепосавић" освојио Куп Косова и Метохије за ову годину

ЖОК Лепосавић победио је риваале у полуфиналу и финалу такмичења у Косовској
Митровици и обезбедиле прво место у укупном пласману на Косову и Метохији.

Штампа

Припреме за такмичење

Постављено Локалне вести са КиМ

Општинска организација Црвеног крста у Лепосавићу
 
Све активности спроводимо у складу са планом, очекујемо нови контигент помоћи за социјално угрожена лица од стране Црвеног крста Србије, организоваћемо ускоро и акцију добровољног давања крви, а и у припремама смо за републичко такмичење у пружању прве помоћи, каже Радоица Филиповић, секретар Црвеног крста у Лепосавићу.
Лепосавић, 20. Септембра- Организација Црвеног крста, која има превашодно хуману улогу и посвећена је пружању помоћи људима у стању социјалне потребе, своје активности у Лепосавићу обавља у складу са својим планом и календаром догађаја. Једна екипа, најмлађих чланова Црвеног крста Лепосавића пласирала се на републичко такмичење које се одржава 29. септембра
Штампа

Страдао у риболову

Постављено Локалне вести са КиМ

Једно лице трагично изгубило живот у Лепосавићу

Лепосавић, 15. Септембра – Далибор Вучковић, стар 37 година трагично је
изгубио живот док је био са друштвом у риболову. Случај се десио када је удица штапа
за пецање закачила стујни кабал на месту где су пецали.

Штампа

Нова седишта у великој сали

Постављено Локалне вести са КиМ

Дом културе Грачаница
 
У великој сали Дома културе у Грачаници у току је репарација седишта после које ће, тврде запослени у овој установи, гледаоцима бити удобније  док уживају у позоришним представама, концертима и другим културним садржајима.
-Седишта смо на поклон добили од Игора Станковића, директора Дома синдиката из Београда. Познато је да се ова дворана протеклих месеци реновирала и лепо је што су се сетили нас и помогли нам да заменимо седишта која су била прилично неудобна. Иако су седишта из Дома синдиката већ коришћена, неупоредиво су бољег квалитета од постојећих и у то ће се публика уверити већ наредне недеље када почиње позоришна сезона, рекао нам је Иван Стојковић из Дома културе.