Интернет издање - архива
  • Овде можете пронаћи вести из последњих 10 година
Штампа

Митинг 30. јануара

.

Одлука представника општина, радних колектива, установа са севера Космета 

Представници локалних самоуправа  четири општине са севера Космета  на заједничком састанку са  представницима свих радник колектива, образовних институција и осталих структура са севера покрајине , одлучили су да се 30. јануара  у 12 сати одржи велики митинг на тргу  ,,Шумадија,, у северном делу Косовске Митровице.

- Очекујемо да грађани дођу  у великом броју, изразе своје ставове поводом најновијих догађања на Косову и Метохији рекао је после састанка , председник СО Звечан Момчило Гвоздић. Он додаје да  ће,, на митингу говорити  представници свих сртруктура, а циљ је да се чује воља свих грађана , не само челника локалних самуоправа ,,.
-Међународна заједница и представници наше државе треба да уваже вољу народа изречену на прошлогодишњем референдуму а то је да не желимо да живимо у независном Косову, рекао је Гвоздић и истакао:
-Очекујемо од државе Србије да нас поржи и да наши ставови и јасно изречена воља послуже и помогну нашим преговарачима  у наредним рундама преговора у Бриселу .   Н.С.

ЈЕДИНСТВО
 

Издаје: Установа за новинско-издавачку делатност "Панорама"

Редакција "Јединства"
Приштина - Косовска Митровица
Ослобођење 1
тел: 028-497-333
тел/факс: 028-497-339

Представништво у Грачаници
тел: 038-64-282

Представништво у Београду, Крунска 44
тел: 011-3237-298

ФОТО галерија